AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine el uzatmak

Kahve falında sevdiğine el uzatmak

Kahve falında sevdiğine el uzatmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ele güne muhtaç olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek iş hayatının düzeleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzanan el görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında el uzatmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, yeni kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini uzatmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında birine elini uzatmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında harama el uzatmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir