AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini uzatmak

Kahve falında elini uzatmak

Kahve falında elini uzatmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet eder.

Kahve falında elini uzatmak gördüyseniz:

  • Saplantılı ya da sabit fikirli kişilerle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında el uzatmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine el uzatmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Kahve falında elini uzatmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında harama el uzatmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini uzatmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak ruhlarına mevlit okutacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir