AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzanan el görmek

Kahve falında uzanan el görmek

Kahve falında uzanan el görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzanan el gördüyseniz:

  • Bir haber veya posta olabilir.

Kahve falında elini uzatmak iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret eder.

Kahve falında uzatılan eli tutmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini uzatmak büyük kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında el uzatmak sevilen birinin geleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak insanlara olan güvenin artacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el uzatıldığını görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzanan el görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir