AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzatılan eli tutmak

Kahve falında uzatılan eli tutmak

Kahve falında uzatılan eli tutmak çok büyük destek vereceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, ana baba duası alınacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayatının başarılarla dolacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzatılan eli tutmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Kahve falında uzatılan eli tutmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında birine elini uzatmak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak kazancının da garanti ve sabit olacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında el uzatmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında harama el uzatmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında birine el uzatmak arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzanan el görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, haneye nifak gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir