AnaSayfa / Genel / Kahve falında harama el uzatmak

Kahve falında harama el uzatmak

Kahve falında harama el uzatmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başının ağrıyacağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Kahve falında harama el uzatmak gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Kahve falında harama el uzatmak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında hakkını haram etmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Kahve falında haramdan kaçınmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine hakkını haram etmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında harama görünmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haram et görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haram para bulmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mescidi haramda namaz kılmak anlaşmalardan cayılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir