AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine elini uzatmak

Kahve falında birine elini uzatmak

Kahve falında birine elini uzatmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında birine elini uzatmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Kahve falında el uzatmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak zor zamanların sona ereceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında el uzatıldığını görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalettir.

Kahve falında birine elini uzatmak bir daha kopmayacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye delalet eder.

Kahve falında ellerini uzatmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında elini uzatmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalettir.

Kahve falında uzatılan eli tutmak istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir