AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin el uzattığını görmek

Kahve falında birinin el uzattığını görmek

Kahve falında birinin el uzattığını görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin el uzattığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Kahve falında ellerini uzatmak çevresinin kalabalıklaşacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine yorulur.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine elini uzatmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliye el uzatmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında elini uzatmak hayatın kolaylaşacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında el uzatıldığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret eder.

Kahve falında uzanan el görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine el uzatmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir