AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğuk suyla yıkamak

Kahve falında soğuk suyla yıkamak

Kahve falında soğuk suyla yıkamak çok daha fazla adım atacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak mal mülk kazanacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında soğuk suyla abdest almak başarısızlığa düşüleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir