AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini lekeli görmek

Kahve falında ellerini lekeli görmek

Kahve falında ellerini lekeli görmek hastalıklarının düzeleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği başarıyı göstereceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini lekeli gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz uzak bir yerde bir kadınla buluşmanız ya da rastlaşmanız olasıdır.

Kahve falında elinde leke görmek dolayısıyla geleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında ellerini lekeli görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalettir.

Kahve falında el üzerinde leke görmek rahata ve huzura kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz lekesi görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan lekeleri görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, hastalığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında adet lekesi görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay lekesi görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir