AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay lekesi görmek

Kahve falında çay lekesi görmek

Kahve falında çay lekesi görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, arzuların yerine geleceğine, erken evlilik yapacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çay lekesi gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Kahve falında çay lekesi görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda lekeler görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek çok başarılı adımlar atacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek insanların takdirini kazanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında doğum lekesi görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine işaret eder.

Kahve falında lekeli havlu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda beyaz lekeler görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir