AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan lekeleri görmek

Kahve falında kan lekeleri görmek

Kahve falında kan lekeleri görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sorunların çözüm bulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kan lekeleri gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kan lekesi temizlemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına işarettir.

Kahve falında kan lekeleri görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi silmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kan lekesi görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruj lekesi görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir