AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet lekesi görmek

Kahve falında adet lekesi görmek

Kahve falında adet lekesi görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, her nimetin lezzetine varacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, tecrübelerini aktaracağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında adet lekesi gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Kahve falında adet lekesi görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki adet yılan görmek maddi zararını karşılayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında adet kanını yıkamak şansın çalışmaya başlayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adete girmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin adet kanı görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ilk defa adet olmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kızını adetli görmek ağız tadından olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki adet ay görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir