AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz lekesi görmek

Kahve falında yüz lekesi görmek

Kahve falında yüz lekesi görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, kazancın yetmez olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüz lekesi gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek ters giden işlerin düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli yüz görmek diplomalı kimse olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, dedikodu edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir