AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde leke görmek

Kahve falında elinde leke görmek

Kahve falında elinde leke görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, geçim derdinin son bulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde leke gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor bir durum nedeniyle bir yön değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında el üzerinde leke görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında elinde leke görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ellerini lekeli görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında lekeli yüz görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda yeşil lekeler görmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Kahve falında halıda leke görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında çay lekesi görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir