AnaSayfa / Genel / Kahve falında el üzerinde leke görmek

Kahve falında el üzerinde leke görmek

Kahve falında el üzerinde leke görmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el üzerinde leke gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ellerini lekeli görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına delalet eder.

Kahve falında el üzerinde leke görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında elinde leke görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında lekeli halı görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafette leke görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ciltte leke görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, istediği noktalara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pantolonunda leke görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kafasını toparlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir