AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek zor ve kötü günler geçireceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi leke görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, aileden ayrı kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke görmek şaşkın olacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir