AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyla el yıkamak

Kahve falında kirli suyla el yıkamak

Kahve falında kirli suyla el yıkamak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine yorulur.

Kahve falında kirli eli yıkamak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret eder.

Kahve falında kirli el yıkamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kirli elleri yıkamak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini suyla yıkamak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, borçlanılacağına delalettir.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına tabir olunur.

Kahve falında suyla ellerini yıkamak çok üst mevkilere yükseleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak hayatının da kolaylaşacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir