AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli el öpmek

Kahve falında kirli el öpmek

Kahve falında kirli el öpmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bunun şans olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli el öpmek gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kirli el öpmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine işaret eder.

Kahve falında elleri kirli görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında kirli el görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin kirlendiğini görmek güzel günlere kavuşacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ellerini kirli görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında elinin kirini temizlemek mutluluk bulacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir