AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kirli görmek

Kahve falında elleri kirli görmek

Kahve falında elleri kirli görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında elleri kirli gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde kir görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinin kirini temizlemek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bütçesinin daralacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini kirli görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında kirli suyla el yıkamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kirli eli yıkamak işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize yorulur.

Kahve falında ellerinin kirlendiğini görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri kirli görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kirli el yıkamak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir