AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kestiğini görmek

Kahve falında ellerini kestiğini görmek

Kahve falında ellerini kestiğini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, maddi zarara gireceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ellerini kestiğini gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, iş hayatınızı veya gelirlerinizi ilgilendiren konularda olumlu bir hareketlilik var.

Kahve falında elini kestiğini görmek kötü gününü de paylaşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Kahve falında elini kestirmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el kestirmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Kahve falında karnını kestiğini görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir