AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi elini kestiğini görmek

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, işlerinde başarılı olacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi elini kestiğini gördüyseniz:

  • Bir an önce, gereken uyarlamaları yapmaya başlamanız gerekiyor.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini kestiğini görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında el kestirmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini kestirmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret eder.

Kahve falında istemeden saç kestirmek ağlayacağına ve dertleneceğine, kişisel problemlerini çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir