AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini cam kestiğini görmek

Kahve falında elini cam kestiğini görmek

Kahve falında elini cam kestiğini görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rızkının azalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında elini cam kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında camın kestiğini görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek yeni planlar yapacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında el kestirmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına inanılır.

Kahve falında elini kestiğini görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında elini kestirmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir