AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kestirmek

Kahve falında elini kestirmek

Kahve falında elini kestirmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında elini kestirmek gördüyseniz:

  • Birlikte bir şeyler yapmayı teklif edebilir.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Kahve falında elini kestiğini görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kestirmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında elini kestirmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek maddi durumunun düzeleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında saçını kestirmiş olduğunu görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir