AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kestiğini görmek

Kahve falında elini kestiğini görmek

Kahve falında elini kestiğini görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında elini kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini kestiğini görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el kestirmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında elini kestirmek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir