AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini kestiğini görmek

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini kestiğini gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Kahve falında elini kestiğini görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, edilen duaların tutacağına yorulur.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini kestirmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına yorulur.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında el kestirmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında saç kestirip ağlamak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir