AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını kestiğini görmek

Kahve falında karnını kestiğini görmek

Kahve falında karnını kestiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnını kestiğini gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmak isteyen veya kıskanan kişilerin eleştiri ya da şikayetlerine maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında karnını kestiğini görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kestiğini görmek muradın olacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Kahve falında uzun saçı kestirmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu kestiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve kestirmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu kestiğini görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek ticaretinin ilerleyeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir