AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kestirmek

Kahve falında el kestirmek

Kahve falında el kestirmek kişinin fakirleşeceğine, insanları kıracağına, sıkıntılarına ortak olacağına, yalan söyleyeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında el kestirmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinizi biliyorsunuz.

Kahve falında elini kestirmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında el kestirmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi elini kestiğini görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında ellerini kestiğini görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini kestiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini kestiğini görmek mal ve rızkın çoğalmasına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulur.

Kahve falında elini cam kestiğini görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kestiğini görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir