AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine krem sürmek

Kahve falında ellerine krem sürmek

Kahve falında ellerine krem sürmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerine krem sürmek gördüyseniz:

  • Yeni tanışacağınız insanlara karşı dikkatli davranırsanız sonunda üzülmezsiniz.Sağlık probleminiz olmamakla birlikte kendinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ellerine krem sürmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ellere krem sürmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında el kremi sürmek başarıya ulaşacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eline krem sürmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında göğsüne krem sürmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa krem sürmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir