AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellere krem sürmek

Kahve falında ellere krem sürmek

Kahve falında ellere krem sürmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, neşe içinde olacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında ellere krem sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Kahve falında ellere krem sürmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ele krem sürmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el kremi sürmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında eline krem sürmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ellerine krem sürmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne krem sürmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz krem sürmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Kahve falında krem sürmek eşler arasına kara kedi gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir