AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, hırpalanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında yüze krem sürmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü krem sürmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa krem sürmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında saçına krem sürmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir