AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline krem sürmek

Kahve falında eline krem sürmek

Kahve falında eline krem sürmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eline krem sürmek gördüyseniz:

  • Kendi bildiğiniz şekilde ilerleyin.

Kahve falında eline krem sürmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine krem sürmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellere krem sürmek sahip olduklarının da çoğalacağına, tecrübe kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında el kremi sürmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, geçim derdinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kremi sürmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne krem sürmek sıkıntılarını atlatacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir