AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kremi sürmek

Kahve falında el kremi sürmek

Kahve falında el kremi sürmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında el kremi sürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Kahve falında el kremi sürmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında ellerine krem sürmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellere krem sürmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eline krem sürmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında yüze krem sürmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek güleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir