AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele krem sürmek

Kahve falında ele krem sürmek

Kahve falında ele krem sürmek ticarette şansının düşeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında ele krem sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirme çabanız iltifatlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında el kremi sürmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellere krem sürmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerine krem sürmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında eline krem sürmek arzuların yerine geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına krem sürmek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye krem sürmek hanesinin bollukla dolacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir