AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerine diken batmak

Kahve falında ellerine diken batmak

Kahve falında ellerine diken batmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerine diken batmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında ele diken batmak acı tecrübeler edineceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa diken batmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avucuna diken batmak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında diken batmak kazancının bol olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında eli boka batmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir