AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucuna diken batmak

Kahve falında avucuna diken batmak

Kahve falında avucuna diken batmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, güven kaybına uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında avucuna diken batmak gördüyseniz:

  • İyilikler hayal kurmanıza sebep olurlerken kötülükler gözünüzün yılmasına neden olabilirler.

Kahve falında avucuna diken batmak sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ele diken batmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, ağzının tadının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında parmağa diken batmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayağa diken batmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında diken batmak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında boka batmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir