AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken batmak

Kahve falında diken batmak

Kahve falında diken batmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında diken batmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında parmağa diken batmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında diken batmak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında eline gül dikeni batmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret eder.

Kahve falında avucuna diken batmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele diken batmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine yorulur.

Kahve falında arabayla suya batmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir