AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağa diken batmak

Kahve falında parmağa diken batmak

Kahve falında parmağa diken batmak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, olumsuz haberler alacağına, lüks, konfor içinde olacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa diken batmak gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında parmağa diken batmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalettir.

Kahve falında ele diken batmak maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında diken batmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında avucuna diken batmak sorunlarının günden güne azalacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa diken batmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına inanılır.

Kahve falında ellerine diken batmak zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eline gül dikeni batmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir