AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa diken batmak

Kahve falında ayağa diken batmak

Kahve falında ayağa diken batmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında ayağa diken batmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak şansın çalışmaya başlayacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avucuna diken batmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ele diken batmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına inanılır.

Kahve falında ellerine diken batmak karanlıkların aydınlanacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağa diken batmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında diken batmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları çamura batmak ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir