AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele diken batmak

Kahve falında ele diken batmak

Kahve falında ele diken batmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, başarıları ile tanınacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, hasta ise şifa bulacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ele diken batmak gördüyseniz:

  • Bazı harcamalarınızı gerçekleştirebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ele diken batmak büyük kazançlar getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline gül dikeni batmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında diken batmak işindeki verimin artacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet eder.

Kahve falında parmağa diken batmak kalp kırmaya, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında ayağa diken batmak atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında avucuna diken batmak hayatının kolaylaşacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine yorulur.

Kahve falında eline kıymık batmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir