Kahve falında ellerinde kına görmek

Kahve falında ellerinde kına görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, dertlerine derman bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ellerinde kına gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kısarak pozisyonunuzu güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında iki eline kına yakmak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak düzenin kurulacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında sağ ele kına yakmak vefalı bir insan olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, bunun farkına varacağına delalettir.

Kahve falında eli kınalı görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına eline sürmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir