AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin elinde kına görmek

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, amacına ulaşacağına, sorunlar altında ezileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin elinde kına görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı gelin görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına işaret eder.

Kahve falında sağ ele kına yakmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına yorulur.

Kahve falında birinin eline kına yakmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir