AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki eline kına yakmak

Kahve falında iki eline kına yakmak

Kahve falında iki eline kına yakmak geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, güzel günlerin yaşanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında iki eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak birçok iş teklifi alınacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerime kına yakmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, yanlış işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol eline kına yakmak sorumluluk alacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellere kına yakmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında iki eline kına yakmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elle kına yakmak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir