AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, yokluk çekmeyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına tabir olunur.

Kahve falında elleri ayakları kınalı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ele ayağa kına yakmak pek çok olumlu gelişmelere, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine inanılır.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına inanılır.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklara kına yakmak güzel ve doğru işler yapacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir