AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kınalı görmek

Kahve falında eli kınalı görmek

Kahve falında eli kınalı görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kazançlı çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında eli kınalı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi eline kına yakıldığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ellere kına yakmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında ele kına görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına yorulur.

Kahve falında elin kınalı olduğunu görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri kınalı bebek görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir