AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına eline sürmek

Kahve falında kına eline sürmek

Kahve falında kına eline sürmek bağının ve bahçesinin de artacağına, başarısının düşeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, iyilik görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına eline sürmek gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında kına eline sürmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin eline kına sürmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, çevreye karşı itibarın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlara kına sürmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulur.

Kahve falında saçına kına sürmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze kına sürmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında başa kına sürmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir