AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ ele kına yakmak

Kahve falında sağ ele kına yakmak

Kahve falında sağ ele kına yakmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ ele kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir.

Kahve falında sağ ele kına yakmak belalı kimselerle karşılaşacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ eline kına yakmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elinde kına görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ elini kınalı görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eli kınalı görmek araba alınacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sol eline kına yakmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya alamet eder.

Kahve falında kızının eline kına yakmak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elini kına yakmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir