AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin eline kına yakmak

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında erkek eline kına yakmak hem çok mutlu olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak çok iyi işler yapılacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kına eline yakmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sol ele kına yakmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına inanılır.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki ele kına yakmak yardım edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir