AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinin eline kına yakmak

Kahve falında gelinin eline kına yakmak

Kahve falında gelinin eline kına yakmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, geçim derdine gireceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki herkesle olur olmaz dalga geçmeye çalışmayın.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak onlara sanat öğreteceğine, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geline kına yakmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin kınası yakmak alım zorluğu yaşamayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında sol ele kına yakmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi eline kına yakmak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının eline kına yakmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Kahve falında kına eline yakmak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kına yakmak işlerinin yarıda kalacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir