AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kelepçeli görmek

Kahve falında elini kelepçeli görmek

Kahve falında elini kelepçeli görmek bereketin ve verimin geleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında elini kelepçeli gördüyseniz:

  • İhmal edildiğini düşünen bir yakınınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eline kelepçe takıldığını görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri kelepçelenmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına işaret eder.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini elleri kelepçeli görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir