AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kelepçeli adam görmek

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının yakında biteceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eli kelepçeli adam gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında eli kelepçeli adam görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret eder.

Kahve falında kelepçeli adam görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kendi elini kelepçeli görmek rahat erileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında elleri kelepçeli görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri kelepçelenmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir